Tragedie! Dascăl omorât de o mașină, iar preotul rănit, în timp ce umblau cu Ajunul!
ACCIDENT!

Tragedie! Dascăl omorât de o mașină, iar preotul rănit, în timp ce umblau cu Ajunul!

   Arhiva

Tragedie înainte de Crăciun, la Lișna, comuna Suharău! Un bărbat în vârstă de 56 de ani, dascăl la Biserică, a murit, iar preotul din sat a ajuns la spital după ce căruța în care se aflau a fost lovită de un autoturism.

O șoferiță în vârstă de 42 de ani, din Dorohoi, se deplasa, miercuri, în jurul orei 20.00, dinspre Darabani către Dorohoi, iar la ieșirea din localitatea Lișna a intrat în coliziune cu o căruță pe care nu a observat-o, atelajul hipo nefiind semnalizat.

În căruță, pe lângă căruțaș, se mai aflau dascălul, Ilie Leancă, și preotul, Marius Păduraru, care umblau cu Ajunul. Aceștia mai aveau de mers la o singură casă, pentru a vesti Nașterea Domnului.
 
În urma impactului puternic, dascălul a murit pe loc, iar preotul a suferit mai multe leziuni la picior și la coaste, fiind transportat la Spitalul din Dorohoi pentru îngrijiri.

Șoferița s-a ales cu dosar penal penal pentru ucidere din culpă. Ea a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
180

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
239

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
849

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...