Toti cei noua candidati la sefia PSD au fost validati, inclusiv Domonco de la Dorohoi!

Toti cei noua candidati la sefia PSD au fost validati, inclusiv Domonco de la Dorohoi!

Ioan Domonco pe 13 februarie, la Conferinta Extraordinara Judeteana a PSD Botosani

Toti cei noua candidati pentru functia de presedinte PSD au fost validati, sambata, de comisia de validare, inainte de Congresul partidului, desi in cursul zilei de ieri Mircea Geoana anuntase ca azi la ora 10.00 se va intalni o comisie pentru validarea candidatilor, intrucat s-a semnalat ca unul dintre candidati este suspendat din partid, facand referire la Ioan Domonco de la Dorohoi.

In schimb, doi candidati la functia de vicepresedinte au fost invalidati. Este vorba de Niculae Badalau si primarul comunei Voluntari, Florentin Pandele.

In plus, patru dintre candidatii la functia de vicepresedinte s-au retras. Florentin Pandele a acuzat la Realitatea TV implicarea lui Marian Vanghelie in invalidarea sa.

"Congresul din 20 februarie s-a transformat in nunta si va aduc probe in acest sens. Daca va veti uita pe inregistrarile de la Consiliul National, o sa vedeti ca aveam ecuson de delegat. De atunci si pana acum nu s-a schimbat nimic. Este un aranjament al echipei primarului de la 5, acest microb, pentru faptul ca mi-am anuntat candidatura acolo unde va candida el. Am depus toate actele la timp, tot ce mi s-a cerut", a comentat Pandele la Realitatea TV.

Gheorghe Marcu, presedintele PSD Botosani, a precizat ieri pentru Stiri.Botosani ca Ioan Domonco nu are cum sa participe la Congres pentru ca nu se afla printre delegatii de la Botosani si a fost si suspendat din partid pe o perioada de sase luni.

"In primul rand Ioan Domonco a fost suspendat pentru sase luni din partid, in al doilea rand nu a fost delegat sa participe la conferinta. Presupun ca vrea sa isi faca reclama prin depunerea acestei candidaturi, pentru ca el nu stie sa fie presedinte la nivel central", a precizat Gheorghe Marcu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
532

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
162

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
433

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...