Hercule de Botosani, linistit de jandarmi!

Suparat ca nu-si poate ridica comanda facuta la un chiosc de panificatie, un barbat de 50 ani, din municipiul Botosani, nu a mai avut rabdare sa astepte pentru a-si primi podusele comandate iar furia ce l-a cuprins pe botosanean, l-a transformat intr-un adevarat luptator, dorind sa rastoarne chiosul de paine.

 Vineri dupa-amiaza un echipaj auto de jandarmi, din cadrul Inspectoratul Judetean de Jandarmi Botoşani, aflat în serviciul de ordine publică a fost direcţionat de către dispecerul unităţii pentru a se deplasa la intersecţia străzilor George Enescu cu Primăverii pentru a aplanarea unui scandal.

Potrivit purtatorului de cuvant al IJJ Botosani, Cpt. Cristian Nituleac, echipajul de jandarmi care a ajns la fata locului l-a depistat pe Gheorghe G. de 50 ani, din Botoşani, care cu ceva timp înainte, dăduse o comandă de produse de panificaţie, la un chioşc din zonă.

Mergând să ridice comanda, vânzătoarea i-a spus că nu a primit încă comanda şi mai trebuie să aştepte. Răspunsul vânzătoarei l-a făcut pe barbatul de 50 ani să vadă negru în faţa ochilor, moment în care a început să-i adreseze acesteia injurii şi ameninţări, ba mai mult a incercat să răstoarne chioşcul de pâine, iar când a văzut că nu reuşeşte, nu s-a lăsat pană ce nu i-a spart vânzătoarei un geam de la chioşc.

“Jandarmii au restabilit ordinea publică în zonă, iar lui Gheorghe G. pentru faptele săvârşite, i-au întocmit dosar cu acte premergătoare pentru săavârşirea infracţiunii de ,, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice conf. art.321, din codul penal. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani", a precizat Cpt. Cristian Nituleac, ofiter relatii publice din cadrul IJJ Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
23

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
162

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
68

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...