Tot mai mulţi mopedişti botoşăneni cu dosar penal!

Tot mai mulţi mopedişti botoşăneni cu dosar penal!
Miercuri, în jurul orei 12.45, Mihai L., de 35 ani, din comuna Copălău, a fost depistat în timp ce conducea un moped pe drum public, în localitatea Copălău.

În aceeaşi zi, în jurul orei 17.30, Dumitrel G., de 19 ani, din comuna Santa Mare, a fost depistat în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulaţie, pe DN 24 C, pe raza localităţii de domiciliu.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că niciunul dintre cei doi conducători de vehicule nu poseda permis de conducere.

Aceştia sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

De asemenea, faţă de Dumitrel G. se desfăşoară cercetări şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
3

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
24

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
78

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...