Torino: Ucigaşul românului măcelărit a fost arestat

Bărbatul care a măcelărit un român cu 10 lovituri de macetă la Torino a fost arestat sâmbătă seară, iar ucigaşul este un conațional în vârstă de 19 ani.

Complicele asasinului, un alt român în vârstă de 17 ani, este de asemenea arestat. Acesta este suspectat că şi el ar fi bătut victima şi că ar fi dat asasinului arma cu care a comis execuția în stil mafiot.

Apoi, în timp ce Gheorghe Cimpoeşu se zbătea plin de sânge pe asfalt, adolescentul l-ar fi ajutat pe criminal să fugă. Prins de poliţişti, el a fost nevoit să dea detalii despre ucigaş.

Aproximativ 100 de localnici din Torino au blocat sâmbătă un bulevard, înfuriaţi de incidentul cu românul măcelărit.

Potrivit poliţiei, după crimă, asasinul i-a tăiat victimei mâna dreaptă. Scena s-a derulat joi, în plină stradă, sub privirile îngrozite a zeci de oameni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
63

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
114

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
241

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...