Topul meseriilor cautate si bine platite

Topul meseriilor cautate si bine platite

   business-forum.ro

Salariile cele mai mari se ofera,in aceasta toamna, cu preponderenta specializarilor tehnice, care sunt inca la mare cautare, potrivit unui studiu recent. Nici studiile de contabilitate sau cele juridice nu sunt de neglijat, angajatorii oferind pentru aceste domenii si destul de multe joburi vacante si salarii peste medie, relateaza Incont.

Pe primul loc in clasament se afla meseria de business analyst, pentru care salariul mediu oferit de angajatori depaseste 620 de euro pe luna.

Inginerii sunt in continuare la mare cautare in Romania, aceasta profesie ocupand locul al doilea in ceea ce priveste salariile practicate, cu o medie de peste 608 euro pe luna. In momentul de fata, oferta de locuri de munca pentru ingineri depaseste 2.000 de joburi.

Salarii apropiate de cele ale inginerilor castiga si consilierii juridici, respectiv o medie de aproape 606 euro, in timp ce salariul unui director de vanzari depaseste 554 de euro pe luna.

La mijlocul clasamentului se regasesc bucatarii, profesie cautata pe piata si pentru care angajatorii platesc, in medie, 536 de euro.

Programatorii IT sunt platiti cu aproximati 500 de euro pe luna, iar,momentan, exista in jur de 3.000 de joburi disponibile.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
2

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
292

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
443

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...