Aproape 5 tone de cereale confiscate de politistii dorohoieni!

Aproape 5 tone de cereale confiscate, amendă de 1500 de lei şi reţinerea autoutilitarei folosită la transportul cerealelor! Toate acestea după ce poliţiştii din Dorohoi au depistat un transport ilegal de cereale (porumb boabe). Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Compartimentului de Investigare a Fraudelor - Poliţia municipiului Dorohoi şi lucrătorii Gărzii Financiare - Secţia Botoşani.

Duminică, în jurul orei 16.15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au depistat în trafic, pe raza municipiului Dorohoi, autoutilitara marca SCANIA, condusă de P. VASILE, de 58 de ani, din comuna Putna, judeţul Suceava, administrator al unei societăţi comerciale, şi care transporta cantitatea de 4.960 kg cereale (porumb boabe) fără a avea asupra sa documente legale de provenienţă.

Verificările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Compartimentului de Investigare a Fraudelor - Poliţia municipiului Dorohoi, care, împreună cu lucrătorii Gărzii Financiare - Secţia Botoşani au constatat că P. VASILE, în calitate de administrator de societate comercială, a achiziţionat de la diferite persoane din localităţile limitrofe municipiului Dorohoi cereale (respectiv porumb-boabe) în scop comercial, fără a întocmi documentele legale prevăzute de O.U.G. nr. 12/2006.

Faţă de P.VASILE a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 1.500 lei, iar cantitatea de 4.960 kg cereale porumb-boabe şi autoutilitara având capacitatea de 24,5 tone au fost confiscate, bunurile fiind predate în custodie unei societăţi de profil din municipiul Dorohoi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
407

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
547

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
662

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...