Topul celor mai mari note obţinute, la Botoşani, la concursul pentru directorii de şcoli!

Topul celor mai mari note obţinute, la Botoşani, la concursul pentru directorii de şcoli!
Trei dintre candidaţii la concursul pentru posturile de directori şi directori adjuncţi ai unităţilor de învăţământ au reuşit să obţină în urma susţinerii probelor notele cele mai mari.

Punctajul cel mai mare după susţinerea probei scrise, evaluarea CV-ului şi susţinerea interviului, l-a obţinut Mihaela Liliana Prăjinariu, care a candidat atât pentru postul de director, cât şi pentru cel de director adjunct, al Colegiului Naţional A.T. Laurian. Aceasta a obţinut un punctaj de 149.375 puncte.

Pe locul doi se clasează Daniel Dascălu, directorul Seminarului Teologic Sf. Gheorghe, cu un puncraj de 148.750 puncte.

Locul trei este ocupat de Ioan Onofrei, directorul adjunct al Colegiului Naţional A.T. Laurian, care a primit după susţinerea celor trei probe 144.500 puncte.

Cel mai mic punctaj obţinut la Botoşani, la acest concurs, a fost de 58.125 şi a fost obţinut de un candidat la o funcţie de director la un liceu din judeţ.

Pentru fiecare probă de concurs punctajul maxim a fost de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a fost de 35 de puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
437

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
146

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
416

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...