TOPUL celor mai cheltuitori senatori: Vezi cat au cheltuit botosanenii pe salariile personalului din cabinetele parlamentare!

TOPUL celor mai cheltuitori senatori: Vezi cat au cheltuit botosanenii pe salariile personalului din cabinetele parlamentare!

   Econtext

Fiecare parlamentar are un birou in circumscriptia unde a fost votat. Evident, acest birou are si cativa angajati (secretar, PR-ist, etc.), astfel incat senatorii si deputatii cheltuiesc mii de lei lunar cu salariile acestora, scrie econtext.ro.
 
Conform Econtext, nu exista nici o justificare pentru care senatorul Serban Mihailescu (UNPR) sa cheltuiasca aproape 9.000 de lei pentru angajatii din biroul sau, iar Iulian Urban (PDL), Florin Andrei (PDL) sau Raymond Luca (USL) sa cheltuiasca in jur de 3.000 de lei pe luna.

Dintre fostii senatori botosaneni, Liviu Campanu (UNPR) a fost cel mai darnic cu proprii angajati, el figurand pe locul 39 in topul Econtext, cu 5.705 lei. Pe locul 56 se afla Daniel Humelnicu (PDL), cu 5.374 lei. Pe locul 95 in top figureaza Gheorghe Marcu (PSD), care a cheltuit 4.604 lei.

In total, topul cuprinde date despre 122 de senatori, date valabile pentru luna octombrie a anului 2012 (sunt cele mai recente date).

VEZI TOPUL pe Econtext.ro

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
591

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
73

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
82

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...