Top 5 zodii narcisiste: barbati care iubesc fara sa fie iubiti

Top 5 zodii narcisiste: barbati care iubesc fara sa fie iubiti
Narcis s-a indragostit de propria imagine reflectata in apa, insa nu a putut ajunge la ea, nu a putut sa fie iubit de acea imagine... Iata care sunt zodiile de barbati predispuse narcisismului:
 
Barbatul Taur
 
Barbatul Taur este dominat de grandomanie. Are impresia ca totul i se cuvine. Evident tot ce este mai bun… Nu accepta criticile. Criticile determina gauri in orgoliul Taurului, facandu-l sa se simta respins si umilit. Taurul crede despre sine ca este o persoana unica, aparte si ca nu mai este un altul ca el pe lumea aceasta. Intr-o relatie de iubire, urmareste ca partenera sa sa fie docila si supusa, intotdeauna atenta la nevoile si dorintele sale, intotdeauna dispusa sa-i faca pe plac. Partenera sa trebuie sa-l faca sa se simta centrul universului, sa-l faca sa se simta ca este cea mai importanta persoana din viata sa. 
 
Barbatul Gemeni
 
Barbatul din zodia Gemeni este dominat cu precadere de una din trasaturile specifice narcisistului si anume iubirea de sine… Nimic gresit in asta, veti spune… Nu asa ar trebui… sa te iubesti pe tine insati mai presus de ceilalti? Barbatul Gemeni duce uneori insa aceasta iubire de sine la extreme. Este exagerat de preocupat de imaginea care se reflecta in oglinda si isi iubeste pana aproape de obsesie propria imagine. Superficial, aspectul fizic este extrem de important pentru el si ii aloca o buna parte din timpul sau. Vestimentatia, coafura, gesturile si cuvintele sale trebuie sa fie impecabile, perfecte.

Nesigur in interior, doreste sa arate in schimb exact contrariul prin exteriorul sau, prin aparenta. Intr-o relatie de iubire, prioritatile sale sunt deasupra prioritatilor partenerei. Incearca sa-l multumesti daca vrei sa te multumeasca… aceasta este filozofia lui de viata si de iubire. Cu toate acestea, barbatul Gemeni se inscrie in categoria narcisistilor “buni asa cum a fost ea denumita de Irving B. Weiner. Exista uneori amuzament si sarm in felul in care incearca sa iti acapareze atentia.

Barbatul Berbec
 
Berbecul are si el tendinte narcisiste. Este drept ca este un seducator innascut, insa la fel este si egoismul sau. Ii este greu sa empatizeze cu ceilalti intrucat nu este capabil sa se puna in pielea celuilalt si nici sa perceapa ca atare emotiile celuilalt. Ii place sa-si faureasca visuri grandioase de putere si succes si chiar daca aparent lasa impresia ca nu are nevoie de nimeni, in realitate este dependent de ceilalti. Barbatul Berbec simte in permanenta nevoia de a fi apreciat. Vrea sa fie magulit si are nevoie sa isi valideze propria persoana prin intermediul celorlalti.
 
Ii place sa fie in centrul atentiei, preluand controlul asupra discutiilor si impunandu-si punctul de vedere. Barbatul Berbec isi doreste succesul cu orice pret si isi exagereaza meritele si talentele. Este de multe ori workaholic, cufundandu-se total in munca sa. Vrea sa demonstreze ceea ce poate. In relatiile sale, intampina probleme in a se atasa cu adevarat de cineva. Este gelos si posesiv fata de partenera sa si are tendinta de a-si compara propria persoana cu potentialii barbati rivali.  
 
Barbatul Leu
 
Barbatul Leu are o personalitate puternica. Este sigur pe el si increzator in fortele proprii. Foarte increzator… Ii place sa se afle in centrul atentiei, sa gesticuleze teatral si sa savureze din plin rolul. Ii place deopotriva sa se stie admirat, placut, sa stie ca el detine suprematia asupra atentiei intregii lumi si ca in felul acesta o poate controla. Este preocupat de perfectiune, iar felul in care se prezinta in fata lumii este extrem de important pentru el. Imaginea sa in fata celorlalti poarta masca si iluzia puterii.

Leul considera despre sine ca se afla cu un pas inaintea celorlalit. Pe cat posibil, urmareste sa-si mascheze vulnerabilitatile si punctele slabe. Sensibilitatea si emotiile nu au ce cauta in acest joc al grandomaniei in care se lasa antrenat de cele mai multe ori. Intr-o relatie, barbatul Leu are tendinta de a-si domina partenera si de a cere de la aceasta admiratie, respect, adulatie. Cand vine insa vorba de a-si dezvalui sentimentele adevarate si de a se dezvalui asa cum este in realitate, narcisistul Leu face de data aceasta un pas inapoi. Ai de furca cu un astfel de barbat, insa trebuie sa stii ca barbatul Leu nu este o cauza pierduta.

Barbatul Capricorn
 
Felul in care imaginea sa este reflectata in apa ii pare intr-un fel… Si barbatului Capricorn ii place sa-si exagereze importanta sinelui. Se crede buricul universului si crede ca toate i se cuvin doar lui, mai putin celorlalti. Stie insa cum sa jongleze cu emotiile celorlalti astfel incat sa obtina ceea ce isi doreste de la acestia. Este maestru in manipulare chiar daca este dispus sa mearga pana in panzele albe pentru a-ti demonstra ca nu este asa. Chiar daca pare hotarat si foarte sigur pe el, in realitate stima sa de sine nu este foarte ridicata.

Cand partenera sau cei din jur nu sunt de acord cu indeplinirea vreuneia din dorintele sale, barbatul Capricorn poate deveni irascibil sau poate avea izbucniri de manie. Daca partenera sa are realizari mai mari ca ale lui, se va simti lezat si foarte posibil ca ii va reprosa partenerei lipsa de iubire. Are tendinta de a se distanta fata de partenera. Pentru ca nu este capabil sa iubeasca total si sa daruiasca iubire, este susceptibil infidelitatii.

 
garbo.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
161

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
169

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
249

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...