Titularizare 2015: Zeci de candidați din Botoșani au părăsit sala de examen, după ce au văzut subiectele!

Subiectele la concursul de titularizare din acest an s-au dovedit a fi mult prea grele pentru unii candidați care au preferat să părăsească sala de examen decât să ia o notă mică.

La Botoșani, la acest concurs s-au înscris 550 de candidați. 69 dintre aceștia au absentat, iar 75 s-au retras din sala de examen invocând motive personale sau medicale. Nu au fost înregistrate incidente deosebite.

Primele rezultate vor fi afisate la sediile inspectoratelor scolare si pe site-ul http://titularizare.edu.ro/2015, in data de 20 iulie. Contestatiile la titularizare se depun la sediile inspectoratelor scolare judetene in zilele de 20 iulie, dupa afisarea rezultatelor, pana la ora 21:00, si 21 iulie, pana la ora 15:00. Rezultatele finale se afiseaza la sediile inspectoratelor scolare judetene si pe site-ul http://titularizare.edu.ro/2015, in data de 24 iulie. 

Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza in sedinte publice organizate de centrele de concurs in zilele de 27 si 28 iulie. 

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 (cinci) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 18:50

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

astăzi, 17:50

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...

Noi oportunități de dezvoltare pentru municipiul și județul Botoșani!

astăzi, 17:15

Proiectul, în valoare de 15,91 milioane de lei, este finanțat prin Programul Operațional de transport PT 2021-2027 și prevede abordarea integrată a transportului de persoane tip navetă pe i...