Ţipete la Primăria Botoşani! “Dacă nu vă calmaţi chem paza!” VIDEO

Ţipete la Primăria Botoşani! “Dacă nu vă calmaţi chem paza!” VIDEO
Spiritele  s-au încins, vineri, la Primăria Botoşani, la întâlnirea dintre cetăţenii din cartierul Luizoaia şi reprezentanţii municipalităţii.

Viceprimarul Marius Buliga i-a chemat pe aceştia pentru a purta discuţii despre solicitările pe care le au, după ce la şedinţa ordinară de joi mai multe persoane care locuiesc în acest cartier le-au reproşat aleşilor municipali că le-au retras banii care au fost alocaţi în vara anului trecut.

Debutul întâlnirii a fost unul furtunos, mai mulţi cetăţeni care locuiesc în Luizoaia având o ieşire nervoasă, spunând că s-au săturat să trăiască fără utilităţi, în condiţiile în care şi ei sunt cetăţeni ai acestui municipiu şi plătesc taxe şi impozite la bugetul local.

“Am lăsat 15 ani de străinătate să vin şi am adus bani în ţară, v-am făcut economia şi acuma dvs. îmi spuneţi pentru un transformator că nu sunteţi în stare?  Nu spuneţi, faceţi! Asta vrem! Ne-am săturat!", a spus unul dintre cei prezenţi la întâlnire.

“Au plecat de la un partid în altul şi de asta ne-au luat banii", a spus  nervos un alt cetăţean.

Viceprimarul Marius Buliga le-a cerut cetăţenilor să se calmeze, spunând că dacă vor continua să ţipe la el va chema paza. Edilul a plecat din sală, dar a revenit după câteva minute, tonul discuţiilor fiind mai calm.

La întâlnire a participat şi arhitectul-şef al municipiului, urmând ca zilele viitoare cetăţenii care locuiesc în cartierul Luizoaia să aducă toate documentele pe care le au privind proprietăţile pe care le deţin, pentru ca Primăria să întocmeacă documentaţia necesară pentru a le fi rezolvate doleanţele.

VIDEO:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
563

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
65

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
74

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...