Tinerii liberali pun la bataie un smartphone pentru botosanenii care doneaza sange!

Membrii Organizatiei Municipale de Tineret a PNL au initiat o actiune care a inceput chiar de vineri si care se numeste "Ai donat sange, ai salvat o viata". 

Acestia incearca prin aceasta actiune ca tinerii botosaneni sa constientizeze cat de important este ca sa donezi sange.

Sambata, 14 iunie, este Ziua Internationala a Donatorului de Sange, iar actiunea tinerilor liberali se va derula pe o perioada de doua saptamani.

Si pentru ca aceasta initiativa sa aiba si succes, acestia vor pune la bataie un smartphone, care va fi castigat de unul dintre donatori.

"Campania este adresata tinerilor intre 18 si 35 de ani. Este o campanie de informare, de constientizare si de mobilizare pentru tineri, pentru ca prezenta la Centrul de Transfuzii este una redusa. O sa incercam sa gasim si o miza pentru asta. O sa dam ceva tinerilor care au donat si care vor aduce dovada ca au donat sange. Probabil un smartphone, vom vedea", a declarat Sorin Cornila, liderul organizatiei de tineret.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zece candidaturi respinse la alegerile pentru funcția de președinte!

astăzi, 10:47

După ce Curtea Constituţională a admis, sâmbătă, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate de două persoane şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr. 18/D din 3 octombrie...

Șeful drumarilor, chemat în judecată din cauza postărilor pe Facebook!

astăzi, 09:46

Șeful de sindicat din cadrul Direcției Regionale Drumuri și Poduri luptă în instanță cu șeful instituției. Motivul conflictului dintre cei doi nu este reprezentat însă de salariil...

Gură de oxigen pentru Liviu Ciobotariu după Botoșani-Rapid: ”Azi ne-a ieșit! Nu este ușor când ești pe ultimul loc în clasament!”

astăzi, 09:22

FC Botoșani a învins-o duminică pe Rapid cu scorul de 2-0 în etapa a 12-a din Liga 1. Liviu Ciobotariu și-a felicitat elevii pentru succesul obținut pe teren propriu în fața Rap...