Doi arbitri botosaneni in atentia unei anchete GSP, dupa ce ar fi promovat "suspect" in Liga a II-a!

Gazeta Sporturilor a publicat in ziarul de vineri o ancheta despre "NOUL CLAN al fluierelor", cu referire la arbitrii care promoveaza in esaloanele superioare pe cunostine, rude si prietenii.

Printre nume precum Cristina Trandafir (fina Irinei Mirt), Andrei Roman (fiul presedintelui de la Cetatea Tg. Neamt), Dan Botescu (finul lui Alexandru Tudor) sau Marius Marodin (fiul unui fost arbitru FIFA), gasim si numele a doi asistenti botosaneni, Iulian Brinza si Adrian Vornicu.

Conform surselor Gazetei Sporturilor, acestia nu ar fi trebuit sa promoveze in Liga a II-a.

Iulian Brinza a promovat din Liga 3 in Liga 2 in anul 2011, pe timpul mandatului lui Vasile Avram, pe un curs de tinere talente. "Constantin Gheorghe si Zotta s-au ocupat atunci de coordonarea proiectului", a explicat Alexandru Deaconu, actualul sef al arbitrilor.

"La examen a avut probleme cu indeplinirea baremurilor la testele fizice, dar pentru ca membrii comisiei au lucrat atunci pe sistemul `eu il sustin pe al tau si tu pe al meu` , toti au inchis ochii si au mers mai departe.", precizeaza sursa GSP. In trei sezoane de Liga 2, Brinza a avut 19 delegari.

"Am urcat doar pe fortele mele. Am ratat concursul de promovare in 2009 si 2010 si am promovat in 2011 la primul curs de tinere talente organizat de CCA", a declarat Iulian Brinza pentru Gazeta Sporturilor.



Vornicu trebuia sa obtina nota 10,50 la scris!

O alta poveste relatata de sursele Gazetei este despre asistentul Adrian Vornicu, cel care a promovat in Liga 2 in anul 2012 dupa un examen in mandatul lui Craciunescu.

Concursul ar fi avut loc la Rm. Vilcea, iar ce s-a intamplat acolo a povestit un participant: "Dupa rezultatele obtinute de el la testele fizice, care reprezinta 60 % din nota finala, ar fi trebuit sa obtina nota 10,50 la proba scrisa pentru a depasi suficient de multi candidati spre a se clasa la final pe un loc promovabil. Am ramas stupefiat cand l-am vazut printre castigatori. Rezultatele finale n-au fost niciodata afisate, doar cei promovat fiind anuntat public. Restul au primit pe mail nota proprie".

Vornicu a terminat penultimul deasupra liniei, cu media 9,22.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția de Frontieră Iași: În atenția șoferilor care tranzitează Punctul de Trecere a Frontierei Stânca!

astăzi, 12:45

Potrivit Poliției de Frontieră, în intervalul orar mai sus menționat, există posibilitatea înregistrării unor timpi crescuți de așteptare. Prin urmare, ”recomandăm participan...

Jaf în plină stradă, victima a rămas fără bani și acte!

astăzi, 12:07

Polițiștii din cadrul Poliției IPJ Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unei femei de 41 de ani, din municipiul Botoșani, bănuită de comiterea infracțiunii de ...

Presiune scăzută sau sistarea apei în două orașe și mai multe comune din Botoșani!

astăzi, 11:48

Nova Apaserv Botoșani anunță că, în perioada 8–9 octombrie 2024, Administrația Națională Apele Române -Exploatarea Complexă Stânca Costești are programate lucrări pen...