Tinerii din PNL au reînfiinţat CEL - Clubul Elevilor Liberali

Tinerii din PNL au reînfiinţat CEL - Clubul Elevilor Liberali
Sambata, incepand cu ora 12.00, elevi din toate liceele din Municipiul Botosani s-au adunat la sediul PNL in vederea formarii unui birou interimar care sa-i reprezinte in Clubul Elevilor Liberali.

Aceasta organizaţie se adreseaza elevilor şi reprezinta primul pas pe care aceştia au ocazia sa îl faca spre Partidul Naţional Liberal şi spre politica în general.

Clubul Elevilor Liberali Botosani s-a infiintat prima oara in aprilie 2006, pe cand la conducerea TNL era Paul Secrieru. TNL Botosani a fost printre primele zece filiale din tara care a constituit o astfel de organizatie.



Iniţiativa reinfiinţarii acestei structuri a aparţinut vicepresedintei TNL Botosani, Anca Paslaru si a fost posibila cu sprijinul presedintelui interimar TNL, Sorin Cornila si a vicepresedintelui TNL, Radu Grigoras.

Biroul Interimar Municipal al CEL Botosani are urmatoarea componenta:

Turcu George - presedinte

Damache Radu - vicepresedinte

Loluta Alin - vicepresedinte Turcanu Florina - vicepresedinte Ananiesei Andreea - vicepresedinte Balauca Flavius - vicepresedinte

Petraru Camelia - membru - secretar

Corjautanu Catalin - membru

Miler Carla - membru

Raileanu Bianca - membru

Scalco Delia- membru

Iorga Sebastian - membru

Maxim Andreea - membru

Bejenaru Stefan - supliant

Balan Demetra - supleant

Anton Alexandru - supleant

Tudose Vlad - supleant

Tirmac Ciprian - supleant

George Turcu, presedintele CEL Botosani: “Este un proiect de viitor si merita incurajat si sprijinit. Sunt foarte onorat pentru increderea acordata de a conduce CEL Botosani. Doresc sa duc aceasta organizatie la un nivel ridicat si vom reusi acest lucru doar in echipa prin profesionalism, ambitie si devotament.

Printre invitati au fost Catalina Lupascu, inspector general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean, viceprimarul Viorel Iliuta si vicepresedintele PNL Viorel Grigoras.

Scopul Clubului Elevilor Liberali este promovarea ideilor liberale in randul elevilor, derularea de acțiuni educative și sportive, dezvoltarea spiritului de echipa, ajutor în orientarea profesionala, formarea de noi prieteni și de ce nu distracție.

Departamentul de comunicare al TNL Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
494

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
156

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
430

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...