Tineri injunghiati intr-un club! FOTO

Tineri injunghiati intr-un club! FOTO
Trei tineri au ajuns in noaptea de sambata spre duminica la Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce au fost fost injunghiati si loviti intr-un club din municipiul Botosani.

Totul s-a intamplat in jurul orei 02.00, in Clubul Fun City.

Doi dintre tineri, in varsta de 17 ani, venisera la club cu prietenii, facand parte din grupuri diferite. La un moment dat intre cativa dintre acestia s-a iscat un conflict, in urma caruia s-au luat la bataie, un tanar de 17 ani fiind injunghiat in abdomen, iar altul, tot de 17 ani, fiind lovit cu pumnul in fata.

Si un angajat al clubului a fost injunghiat in gat, fiind in stare grava.  Acesta a fost transferat cu un avion la un spital din Bucuresti.

Toti cei trei au fost transportati la spital, iar politia a deschis o ancheta in acest caz.

Politia urmeaza a analiza si inregistrarile video.

“Pana acum au fost audiate peste 15 persoane si continua audierile pentru a stabili participarea fiecarui tanar la comiterea agresiunilor. Urmeaza sa exploatam si alt gen de probe, pentru a stabili cu exactitate modul in care s-au petrecut faptele", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

"Din ce am inteles eu, conflictul a avut loc la intrarea in club. Una dintre persoanele agresate nu a avut o participare directa.  Era la intrare si a fost prinsa in mijlocul evenimentelor", a spus Razvan Balta, patronul clubului Fun City.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
76

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
102

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
955

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...