Elena Udrea: Ponta si Antonescu vor fi istorie dupa referendum

Elena Udrea: Ponta si Antonescu vor fi istorie dupa referendum

   Mediafax

Fostul vicepresedinte PDL Elena Udrea sustine, pe Facebook, ca Traian Basescu nu si-a epuizat capitalul de incredere, fiind convinsa ca, dupa referendum, Crin Antonescu si Victor Ponta "vor fi istorie".

Elena Udrea considera ca "stanga nereformata" a reusit "in planul ei antidemocratic si neconstitutional de a-l suspenda pe presedintele Traian Basescu", in ciuda "semnalelor serioase transmise de cancelariile occidentale, dar mai ales a avizului Curtii Constitutionale".

Insa, ea ramane optimista.

"Intr-un fel, cred ca este bine: Traian Basescu este acum liber sa spuna adevarul despre ceea ce doreste USL sa obtina prin suspendarea si eventuala demitere a presedintelui.

Toti cei care cred ca Traian Basescu si-a epuizat capitalul de incredere si capacitatea de a atrage sustinerea romanilor vor avea o mare surpriza pe 29 iulie. Din acel moment, atat Crin Antonescu, cat si Victor Ponta vor fi istorie. In acea seara, asteptam demisiile celor doi.

Pentru ca nu poti sa calci statul de drept in picioare si sa crezi ca vei scapa basma curata", scrie Elena Udrea.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in sedinta Parlamentului de suspendare a lui Traian Basescu ca se va retrage din viata politica, daca referendumul va fi un esec pentru USL.

Basescu, catre Crin Antonescu: Va las o foaie sa va scrieti demisia

In acelasi sens, intrebat cum va reactiona daca referendumul ii va da castig de cauza lui Basescu, Victor Ponta a raspuns ca se va supune deciziei electoratului.

Sursa: Ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
49

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
699

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
212

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...