Tincu: "Văd în domnul Sorescu un interimar la președinția Consiliul Județean..."

Președintele executiv al PSD Botoșani, Ovidiu Portariuc, nu a dorit să comenteze situația președintelui Consiliului Județean, Florin Țurcanu, condamnat definitiv de Curtea de Apel Suceava la șase luni de închisoare cu suspendare, pentru fals intelectual și uz de fals.

Portariuc spune că nu va comenta niciodată deciziile justiției, iar fiecare răspunde pentru faptele sale.

"Nu comentez și nu voi comenta niciodată deciziile justiției. A fost candidatul PNL în cadrul USL, dar încă o dată spun că nu comentez deciziile justiției. Fiecare răspunde individual pentru faptele sale", a declarat Ovidiu Portariuc.

În schimb, colegul său de partid, consilierul local Mihai Tincu, a spus că ceea ce s- întâmplat, cu condamnarea șefului județului, este un moment neplăcut.

În cazul în care Florin Țurcanu ar fi schimbat de la conducerea Consiliului Județean, Tincu îl vede interimar pe vicepreședintele Gheorghe Sorescu.

"E greu de comentat. E o problemă. El a fost candidatul USL, din păcate a fost candidatul USL, a fost ghinionul nostru și succesul lui la timpul respectiv. Fără noi probabil nu ar fi ajuns președintele Consiliului Județean. E un moment neplăcut pentru el, e un moment neplăcut și pentru Botoșani. E un lucru neplăcut care doresc să nu se mai repete. Văd în domnul Sorescu un interimar la președinția Consiliul Județean mult mai comunicativ și o persoană cu care se poate lucra mult mai bine, un lucru bun de altfel pentru întreg județul", a spus Mihai Tincu.
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...