TIMPUL TĂU: Cele 24 de ore care nu mai există

TIMPUL TĂU: Cele 24 de ore care nu mai există
Cercetătorii subliniază că timpul chiar trece fără a fi simţit, deoarece durata unei zile s-a redus aproape la jumatate. Astfel, trăim în doar 16 ore ceea ce ar trebui să trăim în 24!
 
În 1992, fizicianul şi matematicianul britanic Peter Russell vorbea despre "prăbuşirea timpului" ca urmare a faptului că "schimbările se produc într-un ritm din ce în ce mai rapid". Iar "timpul comprimat" reprezintă unele dintre cuvintele-cheie regăsite în rapoartele de cercetare în domeniul tehnicii de luptă, date publicităţii de Pentagon… 
 
Inversiunea polilor

Mulţi au denumit acest lucru "apocalipsa timpului", deoarece pare că "nisipul din clepsidră" se scurge din ce în ce mai repede. 
 
Cauza ar fi frecvenţa de vibraţie numită oscilaţia Schumann a Terrei.Valoarea acestei frecvenţe, 8 Hz, coincide pe anumite segmente cu ritmul alfa al creierului uman, cel asociat stării de relaxare, de armonie cu noi însine. Conform estimarii specialiştilor, până în anul 1978, acest "puls al planetei" s-a menţinut constant, aşa cum a fost şi în ultimii 10.000 de ani.
 
Însă, în jurul acestei date s-a întâmplat ceva şi oscilaţia a crescut spre 13 Hz… Iar despre cei născuţi după ’78 se spune că au creierul "acordat" pe noua oscilaţie. Tot această cauză ar putea fi explicaţia creşterii numărului de persoane supradotate, cu IQ peste medie sau cu capacităţi psihice remarcabile.
 
La nivel planetar, se spune că avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o dată la 13.000 de ani, deci de două ori într-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. Conform celor care au analizat, de-a lungul timpului, diverse documente în acest sens, Terra se comportă ca un imens circuit electric.

Se va mai accelera

Între suprafaţa şi ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanţă de suprafaţă, există un fel de cavitate electromagnetică. Proprietăţile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann, între 1952-1957, şi permit măsurarea frecvenţei vibratorii medii a planetei Terra.

Curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe măsură ce ne apropiem de “Punctul Zero, momentul în care planul Sistemului Solar, se va suprapune pe planul Galaxiei, conform calendarului mayaş.

Citiţi mai mult AICI

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

astăzi, 22:29
35

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 21:42
708

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

astăzi, 21:37
208

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...