Tigarile erau reale, permisul de conducere fals!

Tigarile erau reale, permisul de conducere fals!

   arhiva

Contrabanda de ţigări cu un autoturism condus de un tânăr care nu avea permis de conducere! Mai mult, bărbatul de 27 de ani a prezentat oamenilor legii un permis de conducere fals, el urmand să fie cercetat penal pentru faptele sale.
Marţi, în jurul orei 11.00, pe strada C.D. Gherea din municipiul Dorohoi a fost oprit pentru control un autoturism condus de T. Ruben, de 27 de ani, din oraşul Darabani, judetul Botoşani, care a prezentat la control un permis de conducere care prezenta urme de contrafacere.

Fiind verificat în baza de date, s-a constatat că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, iar actul prezentat este fals, lipsindu-i sau fiind denaturate mai multe elemente de securitate.

"Conducătorului auto i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi uz de fals. Procedându-se la verificarea autoturismului, s-a găsit cantitatea de 111 pachete cu ţigări având timbru de Ucraina, fără a fi însoţite de documente legale de provenienţă, aflată în deţinerea a 3 persoane, pasageri în autovehicul", a mentionat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.
 
Faţă de cele trei persoane s-a dispus măsura confiscării bunurilor şi sancţionarea contravenţională cu câte 1000 lei fiecare.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
268

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
190

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
49

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...