Tigari, cafea si bauturi alcoolice confiscate de politisti!

Peste 300 de pachete de ţigări, zeci de pachete de cafea, băuturi spirtoase, toate fără documente de provenienţă! Asta au găsit poliţiştii în locuinţele a doi botoşăneni, ambii fiind sancţionaţi cu câte 2000 lei!

Joi, 25 noiembrie, poliţiştii din oraşul Ştefăneşti au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele aparţinând lui N. Aurel, de 50 de ani, şi H. Constantin, de 74 de ani, ambii din satul Guranda, comuna Durneşti, judeţul Botoşani.

În locuinţa lui N. Aurel, poliţiştii au găsit cantitatea de 6.640 ţigarete (332 pachete, cu timbre de acciză Republica Moldova), 54 pachete cafea, a câte 500 g fiecare, de provenienţă Germania, şi 10 litri băutură spirtoasă, produse pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

De asemenea, la locuinţa lui H. Constantin a fost găsită cantitatea de 150 litri băutură spirtoasă (în recipiente din plastic, a câte 10 litri fiecare), fără documente de provenienţă.

"Produsele menţionate au fost confiscate, iar cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi conform prevederilor art.1, lit.a şi e din Legea 12/1990 cu amendă în cuantum de 2.000 lei fiecare", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
17

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
52

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
249

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...