Terenuri scoase la vânzare în Botoșani de bănci! Vezi la ce prețuri

Terenuri scoase la vânzare în Botoșani de bănci! Vezi la ce prețuri
Tot mai mulți botoșăneni ajung în imposibilitatea de a-și achita ratele la creditele pe care le-au contractat de la bănci, iar pentru a-și recupera restanțele de la aceștia unitățile bancare apelează la executare silită și scot la vânzare bunurile care au fost puse gaj.

Oferta băncilor este una diversificată.

De exemplu, la capitolul terenuri, sunt scoate la vânzare astfel de proprietăți atât în municipiul Botoșani cât și în județ, fiind vorba atât de terenuri pe care pot fi executate construcții, cât și terenuri agricole.

Prețurile în unele cazuri sunt destul de mici, un metru pătrat de teren ajung să se vândă și cu 4 euro/metru pătrat, la marginea orașului.

De regulă, bunurile nu se vând de la prima licitație, cei interesați așteptând ca prețul acestora să scadă la a doua sau a treia licitație.

BRD are scoase la vânzare, la această dată, terenuri situate atât în municipiul Botoșani, dar și în localitățile de lângă oraș, precum și în Dorohoi.

Un teren în suprafață de 1.822 situat în Tulbureni este scos la vânzare de bancă la prețul de 64.365 de lei, puțin peste 14.000 de euro.

O parcelă de teren în suprafață de 15.000 de metri pătrați pe șoseaua Iașului se vinde cu peste 57.000 de euro, în timp ce un teren în suprafță de 700 de metri pătrați în Curtești costă doar 500 de euro.

În aceeași localitate, un teren în suprafață de 4.500 de metri pătrați, situat în extravilan, se vinde cu puțin peste 1.400 de euro.

Vezi OFERTA BRD!

Banca Comercială Română are scoase la vânzare, prin procedura de executare silită terenuri situate atât în intravilan cât și în extravilan.

Spre exemplu, un teren în suprafață de 8.786 de metri pătrați în Manolești Deal se vinde cu 566.398 de lei.

Vezi OFERTA BCR!

Raiffesen Bank are la vânzare un teren în suprafață de 2.296 de metri pătrați sitaut în comuna Mihăileni, al cărui preț de vânzare este de 1.725 de euro.

În Răchiți, un teren intravilan de 470 de metri pătrați se vinde cu 13.215 lei, puțin peste 3.000 de euro. 

Vezi AICI oferta!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
239

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
299

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
686

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...