Teo Trandafir le-a făcut pe elevele de la școala de televiziune să iasă din clasă de rușine

Teo Trandafir le-a făcut pe elevele de la școala de televiziune să iasă din clasă de rușine

 TEO TRANDAFIR  

Profesoara de "Divertisment" Teo Trandafir a reușit să le facă să roșească pe câteva dintre elevele sale. Ea susține că a vrut doar să le obișnuiască cu atmosfera dintr-o redacție.

Fosta vedetă de televiziune, Teo Trandafir, a fost implicată zilele trecute într-un incident nu tocmai plăcut în timpul cursurilor pe care aceasta le susține la o școală de televiziune. Teo este acuzată de un număr restrâns de eleve ale acestor cursuri că folosește un limbaj prea colorat.

Elevele nemulțumite de discuțiile porcoase care s-ar fi purtat în timpul unui curs au părăsit sala de clasă. Teo se pare că încerca doar să le obișnuiască cu atmosfera tensionată dintr-o redacție de radio sau televiziune, susțin cel de la Cancan.
 
Contactată ulterior de jurnaliști, Teo Trandafir nu a infirmat întâmplarea dar nici nu a confirmat-o. "Ideea e că atunci când auzi un cuvânt neortodox să nu dai ochii peste cap, să te faci că nu ai auzit. Ele nu trebuie să înjure, ci doar să accepte că în lumea asta se mai întâmplă ca oamenii să aibă reacții necontrolate. Într-o redacție viața nu este roz, este tensiune. Păi, ce să facă un producător căruia i-a picat un invitat în ultima clipă. Crezi că-ți mai explică ție drama folosind cuvinte frumoase. Aiurea. O să înjure ca la ușa cortului ca să se descarce. Tu trebuie să taci, să te acomodezi rapid și să încerci să fii utilă. Sau măcar să nu încurci, să faci o criză de plâns că s-a vorbit porcos. E o atmosferă și așa stresantă, fără fițele unui începător. Altfel, mimozele sunt excluse de redacții. Asta e realitaeta, asta le-am spus. Dacă ei au înțeles altceva, ce să mai spun? Oricum, am obiceiul ca înainte de începerea cursurilor să întreb dacă sunt minori în clasă", a declarat Teo Trandafir pentru Cancan.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
316

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
454

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
582

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...