Teo: "Cred ca ma vor da afara din PDL"

Teo: "Cred ca ma vor da afara din PDL"

TEO TRANDAFIR

Teo Trandafir simte puternic, pe propria piele, cum este sa fii politician in timp de criza. Deoarece nu are de gand sa voteze taierea pensiilor, adica sa voteze in favoarea motiunii de cenzura, fosta vedeta TV se asteapta sa fie data afara din PDL.

"Eu nu am nicio legatura cu Guvernul Boc si nu ma intereseaza. Ma intereseaza doar pensiile oamenilor si nu pot aproba masurile anuntate de Executiv. Nu pot sa votez pentru micsorarea pensiilor. Am o problema, un punct sensibil si cu asta basta. Nu inteleg cum de nu se poate gasi o cale pentru rezolvarea problemei pensilor, cum de nu se gasesc alte surse de finantare si cum de s-a ajuns sa se taie din venitul persoanelor varstnice care au lucrat o viata.

Ma gandesc la pensionarii cardiaci a caror medicatie, dupa cum s-a anuntat deja, se va majora cu 700% si la cei care vor trebui sa plateasca din iarna gigacaloria la pretul real, fara subventii. Cum o sa faca ei fata acestei situatii? Din punctul meu de vedere este absolut imposibil sa faci fata acestor costuri in conditiile in care pensia este redusa.

Este posibil sa fiu exclusa din PDL, din cauza deciziei mele, de a nu vota micsorarea pensiilor, dar prefer aceasta varianta decat sa ma pierd ca om si sa traiesc cu pacatul acesta pe suflet", a declarat Teo pentru Cancan.

"Nu stiu daca in scurt timp voi mai fi politician pentru ca nu inteleg anumite lucruri, iar eu am intrat pentru altceva in politica. Eu am dorit sa ajut copiii, sa realizez anumite proiecte pentru care am fost aleasa. Tatal si mama mea mi-au spus ca nu este normal ca dupa o viata de munca sa existe aceste taieri. Lumea imi spune ca nu trebuie sa se umble la pensii si salarii", adauga ea, conform agentiadepresamondena.ro.

Teo ar putea avea soarta deputatului Daniel Oajdea care a fost exclus din PDL pentru ca a votat in favoarea motiunii de cenzura. In aceste conditii, Teo ar putea fi primita cu bratele larg deschise de opozitie, insa, momentan, dupa cum spune ea, este prematur sa inceapa negocierile cu alte partide.


 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
15

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
23

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
80

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...