Tentativă de suicid cu repetiție, de dorul părinților!

    Adolescenta în vârstă de 14 ani, din Botoșani, care a încercat să își pună capăt zilelor ingerând o cantitate mare de pastile nu este la prima tentativă de suicid, după cum susțin medicii.

Copila ar mai fi încercat în urmă cu ceva timp să se sinucidă, din cauza dorului de părinți, care sunt divorțați de mai bine de 9 ani de zile, mama fetei fiind plecată la muncă în Italia, iar tatăl la Bacău.

"Fetița a înghițit în scop suicidal 30 de comprimate, 10 de aspirină și 20 de midocalm pe fondul unui conflict emoțional puternic determinat de deprivarea parentală. Părinții sunt plecați, ea este în grija bunicilor și a ajuns într-o stare depresivă majoră. Problema este că e a doua tentativă. Va trebui foarte serios monitorizată de psihologi și psihiatri. Acum este bine, în afară de orice pericol", a precizat medicul pediatru Aurel Tinca.

Copila a încercat să se sinucidă joi, fiind găsită din fericire la timp și transportată la spital unde i s-au acordat îngrijiri de specialitate.

 Citește și POVESTEA DRAMATICA a unei copile de 14ani!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni verifică modul în care autoritățile pun în aplicare măsurile preventive și de intervenție în caz de inundații! (foto)

astăzi, 17:49

Pompierii botoșăneni verifică, în teren, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administrativ-teritoriale din jude...

Șofer arestat preventiv după ce a fost prins băut și fără permis în trafic!

astăzi, 17:29

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Bălușeni. Întrucât emana halena alcoolică a fost testat c...

Ședință de urgență la sediul MAI, cetățenii din 23 de localități din Galați evacuați preventiv!

astăzi, 16:21

Duminică după-amiază, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc o sedință de lucru la care a participat viceprim-ministrul, ministrul afacerilor interne, domnul Cătălin Predoiu, șe...