Temperaturile scad până la limita gerului - Vezi cum va fi vremea in urmatoarele trei zile

Temperaturile scad până la limita gerului - Vezi cum va fi vremea in urmatoarele trei zile
Miercuri, vremea va fi în general închisă şi va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros şi va ninge în sudul şi estul ţării şi pe arii mai restrânse în centru. În sudul şi estul Munteniei şi în Dobrogea vor mai fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ploaie şi izolat se va produce polei. În estul Olteniei, în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei vântul va prezenta intensificări susţinute şi va viscoli ninsoarea, iar în vestul ţării va sufla în general moderat. Maximele vor fi cuprinse între minus 4 şi 4 grade, uşor mai ridicate pe litoral.

În Moldova, norii vor fi denşi şi va ninge pe arii extinse. Vântul suflă tare, iar temperaturile rămân negative chiar şi la orele amiezii în nordul si centrul Moldovei: minus 2 grade la Suceava şi minus 1 la Iaşi şi Bacau. Trebuie menţionat că faţă de aceste valori indicate de termometru, vântul ne va face sa simţim un frig mai accentuat: simţim cam minus 9, minus 10 grade.

Joi, vremea continuă să se răcească. În sudul şi estul ţării cerul va fi acoperit de nori şi va ninge pe arii extinse. În restul ţării, stratul de nori va fi mai subţire şi doar pe arii restrânse vor fi ninsori slabe. Vântul va sufla puternic în Muntenia, Dobrogea şi jumătatea de sud a Moldovei, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade la Timişoara, Arad şi Oradea şi minus 7 grade la Miercurea Ciuc, Suceava, Iaşi şi Vaslui.

Vineri, vreme deosebit de rece, geroasă dimineaţa în nordul, centrul şi estul ţării. În restul ţării, înnorările vor fi temporare şi doar izolat va fulgui. Şi vântul mai slăbeşte, dar în sud-est rămâne moderat iar pe litoral încă mai prezintă intensificări. Maximele se vor încadra între minus 10 grade la Miercurea Ciuc şi 2 grade în vest la Timişoara. Vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu depunere de chiciură. (RTV)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
332

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
469

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
595

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...