Temperaturi foarte scazute in acest weekend

Vremea va fi, la acest sfârÅŸit de săptămână, mai rece decât în mod obiÅŸnuit în a doua parte a lunii octombrie. În momentul acesta se înregistrează temperaturi specifice sfârÅŸitului de noiembrie.

Maximele de astăzi nu vor depăşi 14 grade, iar minimele vor coborî până la -6 grade. Cerul va fi noros ÅŸi va ploua în cursul zilei doar izolat. La noapte însă precipitaÅ£iile se vor extinde treptat în sudul ţării.

La munte, va fi lapoviţă ÅŸi ninsoare, iar în zonele joase ÅŸi adăpostite, ceaÅ£a va crea probleme, mai ales în cursul dimineÅ£ii. În Capitală, cerul va fi noros în cursul zilei de azi, iar la noapte va ploua.

Valorile termice maxime din BucureÅŸti nu vor depăşi 11 grade Celsius ÅŸi vor fi, de asemenea, condiÅ£ii de ceaţă. Duminică va ploua în mai toată Å£ara, iar temperaturile nu se vor modifica prea mult faţă de ziua precedentă.

Săptămâna viitoare va începe, de asemenea, cu ploi, iar la munte va fi lapoviţă sau va ninge. Luni însă temperaturile vor creÅŸte uÅŸor peste tot.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
15

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
27

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
280

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...