Teatrul pentru Copii și Tineret “Vasilache” invită în această săptămână publicul botoșănean la vizionarea a două spectacole

Teatrul pentru Copii și Tineret “Vasilache” invită în această săptămână publicul botoșănean la vizionarea a două spectacole

În această săptămână, Teatrului pentru Copii și Tineret “Vasilache” invită publicul botoșănean la vizionarea a două spectacole, după următorul program:

La invitația actriței Mihaela Stempel, spectacolul „Cei trei purceluși” va putea fi vizionat începând de joi, 10 septembrie 2020, de la ora 19.00 și sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 10.00, în Amfiteatrul Cornișa Aquapark&Sports Botoșani, iar în zilele de vineri, 11 septembrie 2020, de la ora 18.00 și duminică, 13 septembrie, de la ora 11.00, în sala Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache”.

 „Cei trei purceluşi” este o poveste îndrăgită de copii şi transpusă în scenă de regizorul Valentin Dobrescu, după o idee de Van Gool.

Textul şi regia artistică sunt asigurate de Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu,iar muzica este compusă de Constantin Panaite.

Din distribuţie fac parte îndrăgiţii actori: Pavel Petrași, Andrei Bordianu, Marius Rusu, Iftode Floran, Alin Gheorghiu Florin, Chelaru Anamaria, Andrei Iurescu, Renata Voloșcu, Adelina Cojocariu.

„Veţi viziona un spectacol cu actori şi păpuşi dinamic, antrenant, muzical. Cu siguranţă va fi pe placul celor mici!”, au transmis organizatorii spectacolului.

Piesa de teatru este recomandată copiilor între 3 şi 10 ani iar durata este de 50 minute

Biletele sunt puse în vânzare, la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol, atât în aer liber cât și în sala de spectacole, se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 84. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate în aer liber şi la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Vineri, 11 septembrie 2020, de la ora 20.30, la Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, Teatrul pentru Copii și Tineret “Vasilache” și SC Televiziunea Locală Telem  SRL, prezintă în parteneriat spectacolul „Să nu ne răzbunați”, în distribuția Silviei Răileanu.

Regia și scenografia sunt asigurate de Silvia Răileanu și Ella Nistor, voce text, Cezar Amitroaei iar montajul și procesarea video, Florin Petrosceac.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
59

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
469

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
165

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...