TATA LA 13 ANI: Am crezut ca ar fi bine sa avem un copil! - VIDEO

TATA LA 13 ANI: Am crezut ca ar fi bine sa avem un copil! - VIDEO
Desi nu are decat 13 ani, acum patru zile, prietena sa de 15 ani a dat nastere unei fetite de 3,600 kg. Alfie Patten din Marea Britanie a explicat de ce a preferat ca prietena sa sa-si duca la capat sarcina.

"Am crezut ca ar fi bine sa avem un copil. Nu m-am gandit daca ni-l permitem sau nu. Cateodata tatal meu imi mai da 10 lire dar, in general, nu prea primesc bani de buzunar", a declarat Alfie jurnalistilor.

Alfie si Chantelle au descoperit sarcina in cea de-a 12-a saptamana si au tinut totul secret inca sase saptamani pana cand mama fetei a devenit suspicioasa in privinta cresterii in greutate a fetei si a luat-o la intrebari.

Chantelle si Maisie locuiesc acum la parintii fetei, iar Alfie are voie sa ramana cateodata peste noapte langa fiica si prietena sa.

Sursa: Libertatea

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
428

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
343

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
332

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....