Tariceanu: Iliescu si Nastase, doi adevarati oameni de stat. Ponta a invatat de la Nastase

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca a admirat si respectat in PSD, de-a lungul timpului si mai ales in perioada 2005-2008, cand a condus un guvern cu sustinere parlamentara din partea social democratilor, doi oameni: Ion Iliescu si Adrian Nastase.

Cei doi, in opinia lui Calin Popescu Tariceanu, au avut o dimensiune de adevarati oameni de stat, iar premierul Victor Ponta a invatat de la Adrian Nastase sa-si tina cuvantul dat, a spus acesta la Adevarul Live, vineri.

"Am vazut ca si in PSD sunt oameni care au dimensiunea unui adevarat om de stat, cum e Ion Iliescu. Am fost adversari politici, dar il respect. Al doilea om, care azi e intr-o postura neplacuta, ca sa folosesc un eufemism, e vorba de Adrian Nastase. E un om de cuvant, foarte rar in politica. Victor Ponta a invatat de la el", a spus fostul presedinte al PNL.

Intrebat daca are ceva sa reproseze Guvernului Ponta si politicii economice a acestuia, Calin Popescu Tariceanu a laudat prestatia lui Victor Ponta.

"Il cunosc pe Victor Ponta de cand era presedintele tineretului-social democrat, l-am retinut de atunci, dar mi-a atras atentia cand a fost ales presedinte al PSD. A avut o evolutie remarcabila. Nici eu nu ma asteptam la usurinta cu care poate sa abordeze o gama larga de subiecte.

Este pentru mine foarte placut sa vad ca avem un prim ministru care a performat foarte bine. Sondajele certifica acest lucru, are o cota ridicata pe care si-o mentine. Romania are un sfarsit un prim ministru de talie, fata de contraperformanta premierului Boc", a incheiat Calin Popescu Tariceanu. (ziare.com)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...