Târgul de Nunţi Bucovina, 11-14 februarie 2011

Târgul de Nunţi Bucovina, 11-14 februarie 2011
În perioada 11-14 Februarie 2011, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi Iulius Mall Suceava vă invită la a IV-a ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina.

Pe durata desfășurării evenimentului, vizitatorii vor beneficia de discounturi la produsele și serviciile oferite.

Rochii de mireasă pentru domnişoarele de onoare şi de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare, verighete, accesorii pentru trusoul miresei, încălţăminte de ocazie, invitaţii, decoraţiuni, servicii de coafură şi cosmetică pentru mirese, sonorizare evenimente, foto şi video, localuri, produse de cofetărie şi panificaţie, lumânări de ceremonie, dar şi focuri de artificii, închirieri de limuzine, maşini de epocă sau trăsuri, precum şi pachete turistice pentru luna de miere, toate la preţuri promoţionale.

Sâmbătă, 12 Februarie 2011, începând cu ora 17:00, vizitatorii vor putea admira o colecție impresionantă de rochii de mireasă în cadrul unei prezentări de profil și vor putea viziona demonstrații de dansuri de societate oferite de profesioniști.

Pe perioada târgului îndrăgostiții vor putea participa la concursuri cu premii, respectiv:

•sâmbătă, 12 Februarie 2011, concursul Cea mai frumoasa declaratie de dragoste;
•duminică, 13 Februarie 2011, concursul Cea mai frumoasa cerere in casatorie;
•luni, 14 Februarie 2011, Casatorie pentru o zi.

La fiecare concurs va fi stabilit câte un cuplu căștigător, aceștia fiind premiați de Hotelul Best Western Bucovina Gura Humorului, cu câte un week-end de vis. De asemenea, participanții la aceste concursuri, vor putea câștiga o superbă rochie de mireasă oferită de Sabrina Style Design.
Extragerea si decernarea premiilor va avea loc luni, 14 februarie, ora 20.

Pe toata perioada, viitoarele mirese vor putea participa la o ședință foto gratuită îmbrăcate în rochia de mireasă mult dorită.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
58

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
11

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
231

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...