Târgul de Crăciun se deschide pe 13 decembrie

Târgul de Crăciun se deschide pe 13 decembrie

Anul acesta, Primăria municipiului Botoșani va organiza din nou Târgul de Crăciun, după o pauză de câțiva ani de zile. De această dată, botoşănenii sunt aşteptaţi pe Pietonalul Unirii, târgul urmând a se desfăşura în zona delimitată de strada Cuza Vodă şi Cinematograful Unirea.

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun va avea loc pe data de 13 decembrie 2017, începând cu orele 11.00. Atunci va avea loc un frumos spectacol susţinut de formaţii din judeţul Botoşani, capul de afiş fiind “Fetele de la Botoșani” - care au promovat într-un mod deosebit județul și orașul implicit.

În prezent, Primăria lucrează la amplasarea şi decorarea celor zece căsuţe amplasate pe Pietonal, acestea urmând a fi împodobite cu decoraţiuni specific sărbătorilor de iarnă. De asemenea, în zonă se doreşte şi realizarea unui iluminat decorativ special.

Botoşănenii vor putea cumpăra la preţuri de producător preparate din carne, lactate, vinuri şi băuturi alcoolice, miere de albine şi produse derivate, dulciuri, decoraţiuni realizate de meşteri populari, precum şi celebrul “Cozonac domnesc” produs la Botoşani.

Târgul de Crăciun va funcţiona zilnic, închiderea acestuia urmând să aibă loc pe data de 23 decembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
35

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
37

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
264

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...