Tanarul suspectat ca a fost soferul in cazul talhariei de pe Petru Rares, internat in spital!

Tanarul de 25 de ani, acuzat ca ar fi participat la talharia de pe strada Petru Rares, fiind banuit ca a fost soferul masinii cu care au fugit ceilalti trei suspecti, este internat in spital.

In cursul zilei de vineri procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani au formulat propunere de arestare preventiva pe numele sau, iar tanarul trebuia sa se prezinte in fata magistratilor la ora 14.00, insa nu a mai ajuns.

Acesta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente, unde in urma analizelor efectuate medicii au decis sa il trimita la Sectia de Contagioase, unde a ramas internat.

Procurorii s-au deplasat vineri seara la spital, unde i-au adus tanarului la cunostinta ca are interdictia de a parasi localitatea, urmand ca luni sa se judece cererea de arestare preventiva.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Panică în zona Gării Botoșani, incendiu în sediul unei societăți comerciale! (Foto, Video)

astăzi, 14:40

Un incendiu violent a izbucnit ,luni, 28 octombrie, la prânz, în subsolul unui bloc de pe strada Gării din municipiul Botoșani. Arhiva unei societăți comerciale, piese de mobilier...

Până pe 31 octombrie se fac înscrieri pentru Festivalul-Concurs de creație și interpretare a Piesei de Teatru într-un Act ”Mihail Sorbul”!

astăzi, 13:43

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, reamintește persoanelor interesate, că se pot face înscrieri pentru Festivalul-Concurs de Creație și Int...

Bicicliștii botoșăneni luați în vizor de polițiști, au fost sau nu ,,cuminți” în trafic!

astăzi, 12:37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare ab...