Tânărul împuşcat de poliţişti a rămas fără un rinichi. Medicii au identificat 3 plăgi împuşcate!

Tânărul împuşcat de poliţişti a rămas fără un rinichi. Medicii au identificat 3 plăgi împuşcate!
Ca urmare a interventiei chirurgicale, tănărul s-a ales cu un rinichi extirpat si a rămas şi fără a bucată din intestin. Medicii au remarcat faptul că tânărul avea trei plăgi împuşcate. După intervenţia chirurgicală tânărul a fost declarat stabil din punct de vedere medical.

Tânărul sucevean a fost împuşcat în zona abdominală, duminică dimineaţa, de un echipaj de poliţie care îl urmărea, asta după ce respectiva persoană a refuzat să oprească atât la somaţiile verbale cât şi după ce poliţiştii au tras focuri de avertisment, relatează newsbucovina.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.15, în zona municipiului Rădăuţi, un echipaj a de poliţie a semnalizat şoferului unui autoturism să oprească, dar acesta nu s-a conformat şi poliţiştii au plecat în urmărirea lui urmând traseul Marginea-Horodnicul de Sus- Voitinel-Vicovu de Sus, în urmărire fiind implicate trei echipaje de poliţie.

În Vicovu de Sus drumul a fost blocat de un echipaj de poliţie, iar şoferul urmărit a întors spre localitatea Vicovu de Jos, după care a intrat pe o stradă lăturalnică, iar cele două persoane aflate în maşină au coborât şi au fugit.

Poliţiştii au plecat la rândul lor pe jos în urmărirea şoferului, iar pentru că era întuneric şi riscul să-l piardă pe suspect l-au somat să se oprească, verbal, apoi au tras focuri de avertisment, după care au tras spre suspect pe care l-au rănit.

Panţiru a spus că şoferul, un tânăr în vârstă de 29 ani, a fost rănit în zona abdominală şi a trebuit sa fie operat de urgenta la Spitalul Judeţean Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Suceava, tânărul rănit este cercetat în două dosare penale pentru conducere fără permis.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
41

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
144

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
44

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...