Tânărul de 18 ani dat dispărut marți, găsit decedat într-o pădure. Poliția a demarat o anchetă

Tânărul de 18 ani dat dispărut marți, găsit decedat într-o pădure. Poliția a demarat o anchetă

Tânărul în vârstă de 18 ani, din Vârfu Câmpului, dat în urmărire marți, după ce familia l-a declarat dispărut, a fost găsit decedat, marți, în pădurea din apropierea localității, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Peste 50 de forțe de ordine și voluntari din cadrul Primăriei, precum și un câine de urmă din cadrul Serviciului Teritorial de Poliție Transporturi Dorohoi, s-au mobilizat și au efectuat activități de căutare in extravilanul localității precum și în zona forestieră din proximitatea acesteia. 

„În urma activităților a fost identificat cadavrul tânărului de 18 ani,  în pădurea de lângă localitatea din care acesta plecase. Acesta nu prezenta urme de violență, în cauză urmând a se dipsune efectuarea autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauze decesului. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Din primele cercetări, anchetatorii au stabilit că moartea tânărului a survenit ca urmare a unei asfixieri mecanice. Surse judiciare spun că el s-a spânzurat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Mesajul dur al unui licean care susține greva profesorilor: „Au un cuprins mai mare de studiat pentru titularizare decât au citit unii parlamentari în toată viața lor”

Duminică, 4 Iunie 2023
502

Un elev al Colegiului Economic „Octav Onicescu” din Botoșani a transmis, în prag de absolvire, un mesaj de susținere a grevei profesorilor, din recunoștință față de cadrele di...

Guvernul va adopta joi, prin OUG, creşterea salariilor personalul didactic cu 1.000 de lei brut

Miercuri, 31 Mai 2023
584

Guvernul va adopta joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic, reprezentând un avans din cre...

Casă distrusă de flăcări în urma unui scurtcircuit (fotogalerie)

Miercuri, 31 Mai 2023
537

O casă din satul Draxini a luat foc, miercuri după-amiază, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Botoșani, cu dou...