Tanarul care a vrut sa dea cu masina peste un politist, condamnat la 3 ani de inchisoare!

Tanarul care a vrut sa dea cu masina peste un politist, condamnat la 3 ani de inchisoare!
Tânărul în varsta de 23 de ani, care la sfarsitul lunii martie, anul trecut, a vrut să lovească cu maşina un poliţist, pe Bulevardul Mihai Eminescu, a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Botoşani la trei ani de închisoare.

Andrei Ungurianu a fugit de oamenii legii şi a fost prins dupa jumatate de an, la Iasi, fiind arestat preventiv. El a fost judecat pentru ultraj şi pentru ca a condus desi avea permisul anulat, ca urmare a unui accident pe care l-a produs in anul 2010.

“ (…) aplică inculpatului pedeapsa rezultantă de 2 (doi) ani închisoare. În temeiul art. 39 alin. 1 Cod penal contopeşte pedeapsa rezultantă de 2 (doi) ani închisoare cu pedepsele de 1 (un) an închisoare şi 1 (un) an şi 6 (şase) luni închisoare aplicate prin prezenta sentinţă penală şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani închisoare, sporită la 3 (trei) ani închisoare. Pe durata şi în condiţiile prev. de art. 71 Cod penal interzice inculpatului drepturile prev. de art. 64 lit. a teza a II –a şi lit. b Cod penal. În temeiul art. 350 Cod procedură penală menţine măsura arestării preventive a inculpatului UNGURIANU V. ANDREI şi, în temeiul art. 88 Cod penal deduce arestarea preventivă de la data de 28.10.2012 şi până în prezent. Constată că partea vătămată JORA IONUŢ - GABRIEL nu s-a constituit parte civilă în cauză. Dispune restituirea către inculpat a sacoului şi a unui cleşte tip gură de lup ridicate cu ocazia percheziţiei autoturismului din data de 05.04.2012 şi aflate, în prezent, la camera de corpuri delicte a Judecătoriei Botoşani. În temeiul art. 191 Cod procedură penală obligă inculpatul să plătească statului suma de 649 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de recurs în 10 zile de la comunicare", se arată pe site-ul Judecătoriei Botoşani.

Politistii de la Serviciul Politiei Rutiere au fost nevoiti sa faca uz de arma, dupa ce Andrei Ungurianu a refuzat sa opreasca la semnalele oamenilor legii, si a fost cat pe ce sa il loveasca pe unul dintre ei.

Totul s-a petrecut in zona Casei Tineretului, din municipiul Botosani. Echipajul de la Rutiera a oprit doua masini pentru verificari.

Unul dintre soferi a oprit, iar al doilea a accelerat, fiind cat pe ce sa il loveasca pe politist. Masina acestuia, un VW inmatriculat in Marea Britanie, a fost gasita cateva ore mai tarziu in curtea unei spalatorii de langa Scoala 1 din municipiu. Oamenii legii au stabilit ca in autoturism fusesera doi tineri, ambii fiind ulterior identificati.

Unul dintre acestia, Cosmin Istrate, in varsta de 20 de ani, a fost dus la audieri la Politie, acesta negand ca el s-ar fi aflat la volan. Cel de-al doilea barbat, pe numele caruia este inmatriculata masina, a fost de negasit cateva luni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
226

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
386

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
532

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...