Tânără găsită inconştientă în camera de cămin, la Centrul Prietenia!

Tânără găsită inconştientă în camera de cămin, la Centrul Prietenia!
O tânără în vârstă de 20 de ani, instituţionalizată în Centrul de plasament  Prietenia, din municipiul Botoşani, a fost găsită inconştientă, luni dimineaţa, în camera de cămin.

Fetele cu care aceasta locuia  au văzut că tânăra nu se trezeşte şi nici nu reacţionează şi au alertat personalul centrului.
Aceasta a fost transportată cu o ambulanţă la spital, pentru îngrijiri.

Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Dan Şlincu, a precizat că va fi declanşată o anchetă internă pentru a vedea ce s-a întâmplat.

“Până acum nu au fost probleme cu această fată, ea urma un tratament prescris de la Neuropsihiatrie Infantilă. Lua nişte pastile pentru somn şi bănuim că a luat o pastilă în plus faţă de ce i-a fost prescris", a precizat Dan Şlincu.

În urma anchetei ce a fost declanşată se va stabili dacă tânără a vrut să se sinucidă sau a fost un accident.

Fata este de mai mulţi ani în sistemul de protecţie a copilului şi chiar dacă este majoră a rămas în centru întrucât încă este elevă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
523

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
213

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...