Tanara care a pus pe jar politistii, spunand ca este SECHESTRATA, a fost amendata!

Tanara in varsta de 19 ani, care a sunat joi la Politie si a cerut ajutor, spunand ca este sechestrata intr-un apartament din municipiul Botosani, s-a ales cu o amenda.

In urma verificarilor facute de politisti s-a stabilit ca fata nu a fost victima vreunei infractiuni. Ancuta H. a fost amendata cu 100 de lei, pentru alertarea fara justificare a autoritatilor.

Unul dintre barbatii cu care fata a fost gasita intr-un apartament de pe Calea Nationala este iubitul ei, acesta avand in jur de 50 de ani. Cei doi s-au cunoscut in spital, in urma cu cateva zile, si au mers sa locuiasca intr-un apartament al unui amic de-al barbatului.

In cele cateva zile de cand s-au cunoscut, tanara si iubitul acesteia au iesit si in oras si au luat masa. Se pare insa ca fetei nu i-a mai convenit "relatia" motiv pentru care a sunat la Politie sa spuna ca a fost sechestrata.

Va reamintim ca astazi, in jurul amiezii, fata a pus pe jar oamenii legii după ce a sunat la Poliţie şi a spus că este sechestrată într-un apartament, situat într-un bloc din municipiul Botoşani.

Fata nu a putut indica cu exactitate adresa unde se află, dar a spus că poate coborî până în faţa blocului pentru a vedea pe ce stradă se află, lucru pe care l-a şi făcut. Aceasta le-a spus poliţiştilor că poate părăsi locuinţa în care este ţinută, dar se teme să plece pentru că ar fi fost ameninţată.

După ce le-a comunicat poliţiştilor adresa, mai multe echipaje de poliţie, jandarmi şi pompieri s-au deplasat la locul indicat, fiind vorba de un bloc situat pe Calea Naţională, în apropierea Şcolii nr. 11. Iniţial, oamenii legii au bătut la uşă, dar nu le-a deschis nimeni.

Când angajaţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă se pregăteau să deblocheze uşa, aceasta s-a deschis, în apartament fiind găsită fata de 19 ani şi doi bărbaţi de aproximativ 50 de ani. Din spusele fetei, aceasta ar fi fost pusă să întreţină relaţii sexuale şi cu amicul acestuia.

Cei trei au fost duşi la poliţie pentru declaraţii.

În urmă cu câteva zile, aceeaşi tânără a sunat la poliţie, spunând că este ţinută cu forţa în apartament de prietenul ei, dar la câteva minute de la apel a sunat din nou, şi le-a transmis poliţiştilor că s-a împăcat cu iubitul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concurs la Spitalul „Mavromati” cu toți candidații respinși, o lucrare a fost anulată!

astăzi, 13:46

Spitalul Județean „Mavromati” a organizat concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical pe nutriție dietetică/generalist. Din cei patru candidați care au ajuns la proba scri...

Risc de inundații pe râurile Prut și Jijia până pe 1 octombrie!

astăzi, 12:34

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există, în continuare, risc de inundații pe râurile Jijia, Prut și afluenții acestora. De asemenea, a fost emis un cod cod port...

Lângă noi: Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu!

astăzi, 11:38

Primul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași. Turiștii, dar și ieşenii au îmbrățișat rapid ideea, mai ales că drumul este foarte atractiv, urcând dealul C...