Tanara care a decedat in accidentul de la Baisa urma sa fie mireasa!

Tânăra de 24 de ani, din Târgu Mureş, care şi-a pierdut, miercuri, viaţa în cumplitul accident la la Baisa nu a mai apucat să se bucure alături de iubitul ei de fericirea de a fi soţ şi soţie. 

Prietenul ei, in varsta de 27 de ani, cel vinovat de producerea accidentului, soldat cu decesul fetei si ranirea altor doua persoane, a fost transportat la un spital din Targu Mures.

Familia baiatului a solicitat acest lucru pentru a fi mai aproape de casa.

"Pacientul a suferit o fractura de femur drept care necesita interventie chirurgicala. El fiind din juderul Mures, normal ca familia a solicitat sa fie aproape de casa, motiv pentru care l-am trimis la spitalul din Targu Mures. Era stabil hemodinamic, starea lui nu punea probleme deosebite, deci a putut fi deplasat", a declarat medicul Radu Malancea, sef sectia Ortopedie.

Va reamintim faptul ca miercuri, o tanara de 24 de ani, din Targu Mures, a decedat intr-un grav accident de circulatie ce a avut loc pe drumul national Botosani - Suceava, dupa ce iubitul acesteia a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un autotursim ce circula din sens opus.

Cei doi tineri au petrecut trei zile la niste prieteni din Botosani, cu care au impartasit si bucuria pe care o traiau. Cei doi indragostiti urmau sa se casatoreasca, tanarul cerand-o de sotie pe fata cu cateva zile in urma. Din pacate, barbatul de 27 de ani isi va conduce iubita la groapa, si nu la altar.

 Citeste si Drumul catre moarte al unei tinere de 24 de ani! FOTO 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...