Tanara botosaneanca impuscata in Italia a fost inmormantata astazi! - completare FOTO

Tanara botosaneanca impuscata in Italia a fost inmormantata astazi! - completare FOTO
Lacrimi si durere in familia tinerei botosanence impuscate cu singe rece in Italia. Corpul neinsufletit al Andreei Sutic, in virsta de 25 de ani, a ajuns duminica la Botosani si depus la Catedrala Sf. Petru si Pavel din oras.

Parintii Andreei au facut toate eforturile financiare pentru ca fiica lor sa fie inmormintata acasa, fiind sprijiniti pentru intocmirea formalitatilor de repatriere a botosanencei de Consulatul Romaniei in Italia.

Cheltuielile cu transportul au fost de 4.000 de euro, iar efectuarea necropsiei si intocmirea actelor necesare expatrierii au durat doua zile. Sicriul a plecat simbata dupa-amiaza din Verona, dupa ce doua zile trupul Andreei a fost depus la Capela Bisericii Ortodoxe Romane din localitate.

Pe linga sicriul botosanencei s-au perindat zeci de romani care au tinut sa fie alaturi de familia indoliata. Tot la capela ortodoxa a fost oficiata si o slujba religioasa, inainte ca sicriul cu trupul neinsufletit sa plece spre Romania.

Cu lacrimi in ochi, tatal Andreei, Paul Daringa, a declarat ca cea mai grea durere este cind iti pierzi un copil in floarea virstei.

"Nu am cuvinte, nu exista durere mai mare pe pamint. Era o minunatie de fata, iar in vara urma sa fie mireasa. M-a rugat sa ma ocup de sala pentru petrecerea nuntii. Acum pleaca in mormint", a spus sfisiat de durere tatal botosanencei.

Reamintim ca Andreea Sutic a fost impuscata in cap duminica trecuta, de un patron italian. Din cauza leziunilor grave suferite, tinara nu a mai putut fi tinuta in viata nici macar cu sprijinul aparatelor, decedind doua zile mai tirziu.

Botosaneanca si sotul ei, Tiberiu, au fost impuscati in plina strada, dupa cea femeia a refuzat avansurile sexuale ale patronului italian, Giacomo Attolini, de 47 de ani.

Tiberiu Sutic a fost impuscat in torace, insa norocul lui a fost ca avea portofelul in dreptul inimii, astfel ca glontele a fost deviat la cinci centimetri de inima, indeajuns ca barbatul sa scape mai usor.

Patronul italian a fugit, iar a doua zi s-a predat autoritatilor, avind la el si arma, un pistol calibrul 38. Giacomo Attolini este arestat pentru atac armat si crima. Inmormintarea va avea loc astazi. ASIS

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
275

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
331

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
770

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...