Barbatul care a incendiat garsoniera din zona Complexului de pe Bulevard a fost internat la Spitalul de Psihiatrie!

Barbatul care a incendiat garsoniera din zona Complexului de pe Bulevard a fost internat la Spitalul de Psihiatrie!
Luni la amiaza, in timp ce O. Constantin, de 34 de ani, se afla intr-o garsoniera din municipiul Botosani, unde sta cu chirie impreuna cu concubina sa, in urma unui conflict cu aceasta, a incendiat cu intentie locuinta.

Incidentul s-a petrecut intr-o garsoniera situata la etajul 4 al unui bloc de pe Aleea Viilor, in spatele Complexului de pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botosani.

"Prin apel de urgenta, concubina suspectului a solicitat interventia pompierilor la fata locului, care au localizat si stins incendiul, pagubele cauzate fiind estimate la circa 2.500 lei", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

La fata locului au intervenit, alaturi de pompieri, si politistii botosaneni care au dispus sanctionarea contraventionala a suspectului cu amenda in valoare de 400 lei pentru provocare de scandal, precum si internarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie Botosani.

Fata de suspect se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere prin incendiere, cauza urmand a fi solutionata procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
900

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
198

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...