Tânără amenințată cu bătaia de doi bărbați care i-au cerut 10.000 de euro! (video)

Totul a pornit de la un accident rutier soldat doar cu pagube materiale și care, inițial a fost soluționat pe cale amiabilă.

În cursul zilei duminică, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați de către o tânără de 32 de ani, din municipiul Botoșani, cu privire la faptul că este amenințată cu acte de violență și șantajată atât ea, cât și membrii familiei sale de către doi bărbați din orașul Săveni.

Între victimă și cei doi bărbați au existat neînțelegeri legate de un eveniment rutier inițial soluționat pe cale amiabilă, însă ulterior aceștia din urmă ar fi solicitat suma de 10.000 de euro pentru repararea daunelor autovehiculului.

Întrucât victima nu a fost de acord să să le ofere această sumă cei doi ar fi amenințat-o cu acte de violență la adresa sa și a familiei sale.

Victima a solicitat emiterea unui ordin de protecție extins, iar în urma completării formularului de risc s-a constatat că se impune emiterea unui astfel de ordin.

Acest ordin de protecție a fost emis de autorități în baza noilor reglementări intrare în vigoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Copii abandonați în Maternitatea din Botoșani, medicii spun că numărul a crescut în 2024! (video)

Wednesday, 18 September 2024

Cinci copii au fost abandonați de la începutul anului 2024 și până în prezent în Maternitatea din Botoșani. Cadrele medicale spun că numărul este mai mare în compar...

Cele mai grave malformații cu care se pot naște copiii. Medic din Botoșani: „Începe o luptă contracronometru” (video)

Wednesday, 18 September 2024

Medicul Carmen Zaboloteanu, șefa Secției de Neonatologie din cadrul Maternității din Botoșani, spune că cele mai grave malformații cu care s-au născut copiii în Botoșani în primel...

Cum a fost salvat Ianis din Botoșani de medicii din două țări, operație cu preotul aproape! (foto, video)

Wednesday, 18 September 2024

De pe Secția de Neonatologie a Maternității din Botoșani auzim cele mai dureroase povești și curg cele mai multe lacrimi adesea. Pe de altă parte, de aici auzim și cele mai impresionante pove...