Tănăr rănit după ce s-a urcat băut la volan!

Tănăr rănit după ce s-a urcat băut la volan!
Un tânăr a ajuns pe patul de spital din cauza propriei inconștiențe! Acesta s-a urcat băut la volan, dar a ajuns cu mașina într-un șanț.

La data de 4 noiembrie în jurul orei 00.45, N. I. de 19 ani, din comuna comuna Rauseni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 36, în afara localităţii Răuseni, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum (carosabil acoperit cu pietriş, în curbă), împrejurare în care a pierdut controlul autovehiculului, derapând în şanţul de la marginea drumului.
         
În urma evenimentului a rezultat rănirea conducatorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Botoşani.
         
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,37 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 
         
În cauză continuă cercetările, urmând să fie propusă soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
14

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
18

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
211

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...