Tânăr împuşcat în barbă cu un pistol cu cuie!

Tânăr împuşcat în barbă cu un pistol cu cuie!
Medicii Spitalului Dorohoi s-au confruntat duminică cu un caz mai puţin obişnuit după ce un bărbat din Broscăuţi a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind adus de ambulanţă cu un cui înfipt în barbă.

Bărbatul a declarat în faţa poliţiştlor chemaţi la spital că a fost împuşcat de nişte necunoscuţi cu un pistol cu cuie şi apoi a fost agresat.

Din câte se pare ţeava pistolului i-a fost pusă bărbatului sub bărbie şi apoi s-a tras. Cuiul a intrat în osul mentonier şi s-a îndoit. În timpul intervenţiei chirurgicale am fost nevoiţi să lărgim canalul în care cuiul era blocat şi am reuşit să-l scoatem, a declarat dr. Valerian Andrieş, cel care a coordonat intervenţia chirurgicală.

După operaţie, medicii i-au înmânat tânărului cuiul scos din barbă iar acesta a declarat că va păstra ca  amintire corpul scos.

Poliţiştii nu au reuşit însă să elucideze cazul însă au aflat din primele verificări că altercaţia ar fi avut loc pe o stradă din Broscăuţi, iar victima era în stare de ebrietate ieşind în acea clipă dintr-un bar. Cercetările continuă pentru tragerea la răspundere a persoanelor care se fac vinovate.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
286

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
355

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
806

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...