Tânăr cu tupeu! S-a urcat la volan băut şi fără permis!

Lucrătorii Secției Nr.1 Poliție Botoșani au depistat, duminică, în flagrant un tânăr de 26 ani, din com. Vlădeni, jud. Botoșani, conducând pe D.N 29/B  la intersecția cu D.N 29/C respectiv localitatea Cucorăni, com M. Eminescu   un autoturism marca VW Golf, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere, iar autorizația provizorie de circulație are valabilitatea expirată din data de 04.02.2015.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Secția U.P.U a Spitalului Județean Botoșani pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,punerea  în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducereși conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe fapte prevăzute de art. 334 alin.(1), art. 335 alin.(1) , art. 336 alin. 1 din Codul Penal, toate cu aplicarea art. 38 alin.1 din Codul Penal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ieșean prins într-o localitate din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Wednesday, 9 October 2024

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta peste un metru cub de material lemnos, fără a deține documente de proveniență sau transport. Conducătorul auto...

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

Wednesday, 9 October 2024

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

Wednesday, 9 October 2024

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...