Tâlhari în arest: Victimele lor erau copii de 11-12 ani!

Tâlhari în arest: Victimele lor erau copii de 11-12 ani!
Doi adolescenţi din Botoşani, cu vârste de 18 şi 17 ani, au ajuns în arestul Poliţiei după ce au talhărit un copil de 11 ani! Cei doi ar putea fi arestaţi preventiv. 

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, ieri, 29 ianuarie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale - Poliția Municipiului Botoșani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, faţă de R. Andrei, de 18 ani, şi A. Bogdan, de 17 ani, ambii din municipiul Botoşani, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi respectiv tentativă şi complicitate la tâlhărie.

În fapt, cei doi sunt suspectaţi că, la data de 04.01.2014, prin violenţă, i-au  sustras minorului M. C., de  11 ani, din  municipiul Botoșani, un  telefon mobil, în timp ce acesta se  afla pe strada Octav Băncilă din municipiul Botoșani.

De asemenea, în sarcina celor doi s-a reţinut şi comiterea unei tentative de tâlhărie, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, asupra minorului S. Ş., de 12 ani, din municipiul Botoşani.

Astăzi, 30.01.2014, suspecţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de sesizarea instanţei de judecată în vederea arestării preventive.

În cauză continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, urmând a se propune soluţie procedurală.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Vasile Cristian Achiței: Vot final pe legea pentru aprobarea finanțării autostrăzii A7 (Foto)

astăzi, 18:56
13

„Astăzi, în calitate de senator, am votat pentru adoptarea Legii nr. 264/2024, prin care se aprobă contractul de finanțare a construcției autostrăzii A7 Ploiești-Siret printr-un cred...

Copiii unei grădinițe din Ștefănești au luat lecții de educație rutieră de la polițiști (Foto)

astăzi, 18:36
16

Polițiștii le-au prezentat copiilor regulile de circulație și importanța respectării acestora  pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere nedorite.Într-o modalitate...

Proiect de dotare cu laboratoare inteligente la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani

astăzi, 17:23
54

Proiectul care se va derula în perioada 25.01.2024-19.12.2024 are o valoare totală de 702.418,70 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadru...