Talentatul Cosmin Agache si ”arhitectii” de la Liceul de Arte au pus ochii pe premiile Modern Calor

Talentatul Cosmin Agache si ”arhitectii” de la Liceul de Arte au pus ochii pe premiile Modern Calor
Trei clase de la Liceul de Arte Stefan Luchian au vizitat operatorul de termoficare, în cadrul perioadei de sărbătoare organizate aici. Portile Modern Calor au fost deschise pentru cei aproape 90 de elevi de clasa a-IX-a care, însotiti de directorul liceului, au aflat de noutătile puse la dispozitie de organizatori.
     
Fiind specializati în muzică, pictură si arhitectură, tinerii au găsit deosebit de tentante temele de concurs lansate în cadrul "Portilor deschise la Modern Calor! Se întâmplă în Botosani!".

Si-au anuntat deja câteva idei pentru denumirea viitorului PUB din sala cazanelor, s-au înscris în cursa de amenajare  a localului proiectând grafitti pe peretii interiori si anuntând că vor trimite pe adresa de mail a operatorului schitele lor pentru câștigarea premiului de design interior.
  
 Nu s-au lăsat până nu au inscriptionat tag-uri pe motorul de avion pus la expozitie, iar, Cosmin Agache, finalistul botosănean de la "Românii au talent" a făcut o demonstratie de beatbox chiar în sala cazanelor dezafectate. De altfel, talentatul tânăr, unul dintre bobocii Liceului de Arte, va fi invitat si la concertul de premiere ce va fi organizat pe 8 iunie în zona CET-ului.
    
"Este prima dată când vin aici si, sincer, sunt impresionată. Iar elevii, îi vedeti că sunt captivati în special de concursurile lansate de Modern Calor. Date fiind talentele lor, sunt convinsă că au sanse foarte mari să câstige cele mai multe dintre premiile puse la bătaie de dumneavoastră", a declarat Andreea Suhăreanu, directorul Liceului de Arte Stefan Luchian.  


    
Sărbătoarea de la Modern Calor este ocazionată de apropierea inaugurării celor două motoare de cogenerare, achizitionate din fonduri europene de către Primăria Municipiului Botosani. Evenimentul va avea loc pe 8 iunie, odată cu un mega concert în cadrul căruia se vor da premiile constând în bani si nu numai. Mai multe detalii si fotografii puteti găsi pe site-ul www.moderncalor.ro.   
    
Toti doritorii sunt invitati să păsească pe portile Modern Calor si să participe la concursuri.

Pentru o mai bună organizare a vizitelor, astfel încât musafirii să fie însotiti de specialisti si să primească toate informatiile necesare, acestia sunt rugati să intre în incinta operatorului la ore fixe, după următorul program:                      

Luni-vineri: 10, 12, 14, 16;
Sâmbătă – duminică: 10, 11, 12, 13.
 
Serviciul Marketing, comunicare al Modern Calor

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
114

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
212

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
700

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...