Tabuleac se considera sfidat de Geanina Pintilii

Tabuleac se considera sfidat de Geanina Pintilii
Presedintrele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, a cerut urgentarea cercetarii administrative in cazul directoarei de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP), Geanina Pintilii.

Acesta a dat un termen de 10 zile pentru finalizarea cercetarii. Prin urmare, raportul urmeaza sa fie prezentat pana la finele lunii in curs.

Am cerut un termen foarte scurt pentru definitivarea cercetarii administrative, si anume 10 zile, pentru a nu se intampla ca in celalalt caz, cu directoarea economica si directoarea de la Directia de Integrare, unde a trebuit sa asteptam mai mult de o luna, a mentionat Mihai Tabuleac, presedintele CJ Botosani.

Prin urmare, demiterea directoarei DJDP este pregatita pentru luna noiembrie.

In baza raportului pe cate il voi primi, in ceea ce o priveste pe directoare, urmeaza sa inaintez proiect de hotarare de Consiliu Judetean pentru ca acolo numirea s-a facut tot de catre CJ si tot CJ poate face revocarea. Este obligatoriu sa se termine in 10 zile, in primul rand pentru ca in continuare la DJDP se actioneaza prost si in al doilea rand pentru ca ne si sfideaza. Eu ii cer sa ne gaseasca alternativa pentru masinile de trafic greu si ea imi raspunde ca singura masura este 208 C, dar cu conditia sa bagam bani in fiecare zi acolo, a mai specificat conducerea CJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
431

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
156

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
447

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...