Aproape 60% dintre finantistii botosaneni si-au dat acordul pentru greva generala

Aproape 60% dintre finantistii botosaneni si-au dat acordul pentru greva generala

 Andrei Paramanov  

Au fost dusi de prea multe ori cu zaharelul, iar faptul ca cei de la Guvern nu-i iau in serios i-a determinat sa opteze pentru greva generala.

Circa 58% dintre finatistii botosaneni sunt pregatiti de greva generala. Sefii de la Bucuresti mai au ragaz pana la 13 noiembrie sa ia in considerare majorarea salariilor angajatilor din finante cu 50%, in caz contrar, atat la Botosani, cat si in restul tarii, se va declansa un protest de proportii.

Zilele trecute, liderii de sindicat din Finante i-au invitat pe guvernanti la negocieri. Ca si cum amenintarile cu greva ar fi o gluma, cei de la putere nu s-au prezentat la negocieri.

Am fost lasati cu ochii in soare. S-a stabilit o intalnire cu cei de la Guvern pentru a se purta negocieri cu privire la cresterile salariale din Finante, insa nu s-au prezentat, a specificat Andrei Paramanov, presedintele Sindicatului Functionarilor Publici din Finante Sed Lex Botosani.

Rabdatori, finantistii mai asteapta ca reprezentantii Guvernului sa tina cont de doleantele lor.

Saptamana viitoare va fi stabilita o noua intalnire pentru negocieri. Intre timp, toti cei care nu si-au facut documentele pentru greva generala isi rezolva problemele astfel incat, in cazul in care doleantele noastre nu vor fi luate in seama, pe data de 13 sa declansam greva generala. Noi suntem pregatiti pentru greva generala, a mai adaugat Paramanov.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
12

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
29

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
88

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...