TABULEAC: "Sunt discutii dirijate din afara Botosaniului, ca bugetul trebuie incadrat in procente, in functie de partid"

TABULEAC: "Sunt discutii dirijate din afara Botosaniului, ca bugetul trebuie incadrat in procente, in functie de partid"

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a marturisit astazi ca se afla intr-o situatie mai deosebita, intrucat a trebuit sa elaboreze proiectul de buget pe 2010, in conditiile in care repartizarea sumelor pe localitati a fost facuta fara nici un fel de gand la culoarea politica a primarilor.

"In ceea ce priveste repartizarea acestor sume, ma aflu intr-o situatie speciala, deoarece sunt cel obligat sa elaborez proiectul, dar acest proiect trebuie sa fie votat si de CJ. De aceea am construit un proiect de buget foarte echilibrat, care se adreseaza cetatenilor judetului Botosani, si nu partidelor politice. Se pare ca sunt niste discutii care sunt dirijate din alta parte decat la Botosani, cum ca acest buget trebuie incadrat in procente, in functie de partid. Am repartizat fondurile de echilibrare fara nici un fel de gand la culoarea politica a primarilor care reprezinta localitatile respective", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

Desi sunt colegii sai de partid, Tabuleac spera sa fie inteles de consilierii democrat-liberali cu privire la repartizarea sumelor pe localitati, de asemenea, de aceeasi intelegere spera presedintele CJ sa aiba parte si din partea consilierilor judeteni din partea PNL si PSD.

"Ma astept din partea consilierilor judeteni care reprezinta PD-L sa dea dovada de intelegere in ceea ce priveste acest demers pe care l-am facut, in sensul ca nu am propus nici un fel de supliment comparativ cu alte localitati si, de asemenea, sper ca grupurile de consilieri judeteni din PSD si PNL sa inteleaga ca un buget corect este acela echilibrat distribuit si nu cel contruit pe ideea sa luam de la altul si sa punem la noi in plus", a conchis presedintele CJ.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
88

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
29

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
1235

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...